5 Razloga

5 razloga zašto koristiti Operi Osuši:

 

  1. Pranje vrlo velikih komada tekstila (poplun)
  2. Kiša je, rublje se ne suši danima
  3. Nemate vremena, a nekoliko perilica čeka na pranje
  4. Pokvarila se perilica ili sušilica, a majstor kasni
  5. Vrijeme je za kupnju nove perilice ili sušilice

 

Pitate se čemu samouslužna praonica, kad rublje mogu oprati i kod kuće?

Shvaćamo vas, jer to je prvo pitanje s kojim se susrećemo u razgovoru s novim i budućim klijentima naše usluge. Pa evo nekoliko razloga:

Operi osuši strojevi mogu oprati puuuno više i znatno brže od kućne perilice rublja

Kapacitet kućne perilice je obično 5-6 kg rublja u jednom pranju. U Operi osuši praonici vam na raspolaganju stoje strojevi koji odjednom mogu oprati 9 ili čak 18 kilograma rublja, posteljine, popluna, jakni, deka i svega onoga što kod kuće ne možete ni zamisliti.

Naše sušilice rublja su apsolutno fantastične

S kapacitetom do 14 kilograma tekstila u ogromnim bubnjevima naših sušilica moći ćete osušiti veeelike komade robe, a rublje koje na sušenje donesete od kuće, tijekom olovnih kišnih dana, pripremiti ćemo za peglanje u minutama.

 

Zaključimo da postoje razne prilike kada ćete vaše rublje donijeti u “Operi osuši”:

  1. Želite oprati velike komade: popluni, jakne i slično
  2. Došli ste sa skijanja ili s mora i ne želite prati sljedećih nekoliko dana. Sat – dva je upravo dovoljno
  3. Radijatori su ugašeni, a danima pada kiša. Rublje se ne suši. Plijesan nije opcija, idete u “Operi osuši”

 

Eh, da – još jedna važna stvar:

ciklus pranja naših perilica traje između 35 i 45 minuta, znatno kraće od kućnih aparata. Zamislite kad vam se kod kuće nakupe tri “mašine” veša, dani su vlažni i teški, a u stanu nema više mjesta za nova sušila. Tri runde pranja kućnog stroja spakirate u veeliku košaru, donesete u “Operi osuši” samouslužnu praonicu rublja, ubacite u jedan stroj i pokrenete pranje. Nakon otprilike 40 minuta, prebacite rublje u obližnju sušilicu, ubacite kune ili žetone i pokrenete sušenje. Rublje koje je na sušenju možete provjeravati te po želji dodavati kovanice ili žetone te stati kad smatrate da mu je vlažnost optimalna za peglanje.

 

“Operi osuši” je partner malih poduzetnika

Naša će praonica cijeniti dugoročne poslovne odnose s kolegama poduzetnicima. Priredili smo posebne uvjete za frizerske salone, apartmane, kozmetičke salone i sve ostale koji imaju potrebu za redovitim ili povremenim pranjem tekstila i odjeće.