Pravila COVID-19

OPERI OSUŠI SAMOPOSLUŽNE PRAONICE SU OTVORENE OD 8:00 DO 23:00 I NA RASPOLAGANJU SU GRAĐANIMA.

ZBOG POSEBNIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA, POTREBNO JE SLIJEDITI OVA PRAVILA PONAŠANJA PRI KORIŠTENJU USLUGA:

1. Zadržavati se što kraće u prostorijama praonica. Svi strojevi na ekranima prikazuju indikativno vrijeme trajanja pranja i sušenja u minutama te omogućuju planiranje vremena povratka pri kraju ciklusa.

2. Prilikom ulaska u praonicu dezinficirajte ruke nanošenjem sredstva iz dozatora koji su na raspolaganju.

3. U koliko se u poslovnici u Pakoštanskoj nalazi više od četiri osobe, odnosno više od dvije u Savskoj, molimo da se strpite i sačekate ispred prostora dok broj osoba ne padne ispod navedenog. Ako osobe samo čekaju, zamolite ih da napuste prostor dok ne pokupite svoje rublje, odnosno stavite ga na pranje ili sušenje.

4. Redovito slijedite objave Stožera civilne zaštite i poštujte donesene mjere.

OPĆA HIGIJENA, UKLJUČUJUĆI HIGIJENU RUBLJA, JEDAN JE OD TEMELJA SUZBIJANJA SVAKE EPIDEMIJE. SVOJU ULOGU U TOM PROCESU SHVAĆAMO OZBILJNO.

1. U svakoj praonici nalaze se dozatori s dezinfekcijskim sredstvom za ruke i sredstvom za površine kako bi klijenti mogli održavati higijenu ruku i predmeta koje dodiruju.

2. Pranje podova obavljamo uobičajenim sredstvom kojem dodajemo profesionalno dezinfekcijsko sredstvo, te smo povećali frekvenciju pranja podova.

3. Prostore držimo otvorenima tijekom dana kako bi se provjetravali.

4. Žetone, strojeve, namještaj i kvake dezinficiramo odgovarajućim dezinfekcijskim sredstvima.

5. U Operi Osuši se, neovisno o situaciji s pandemijom, pri svim programima pranja automatski dozira sredstvo za dezinfekciju koje eliminira klice i pri nižim temperaturama pranja (40o i 30o), što nije slučaj kod kućnih perilica.

MOLIMO VAS ZA STROGO PRIDRŽAVANJE MJERA HIGIJENE I DRŽANJA RAZMAKA IZMEĐU OSOBA KAKO BISMO ZAJEDNIČKI PREBRODILI OVU ZDRAVSTVENU KRIZU.

Vaš Operi Osuši tim!